«Από πού παν στο Σκουπιδο…Πρασινιστάν;», της Ειρήνης Φιλίππου Κουτσαύτη    Η μεγάλη επιτυχία επιστρέφει!


    Μια παράσταση για την ανακύκλωση, το περιβάλλον, τον κόσμο μας, το σπίτι μας!

 

    Ιδανική παράσταση για τις μικρές τάξεις του Δημοτικού Σχολείου

    Παιδιά, τα μάθατε;

    Το δάσος Μισό – Μισό, φλέγεται από τη διαμάχη ανάμεσα στον Σκουπίδαρχο και τον Απεχθάνη, στους Σκουπιδανιστές που μαζεύουν και προσέχουν τα σκουπίδια και στους Σκουπιδομάχους-Πρασινιστές που αγαπούν το δάσος και μισούν τα σκουπίδια.

    Ο εγωισμός των δύο αρχηγών και η έλλειψη συνεργασίας, τους έχουν κάνει να ενδιαφέρονται μόνο για το μισό δικό τους δάσος!
     Μέσα στην εμπόλεμη αυτή κατάσταση, όλα τα παιδιά-θεατές γίνονται πρωταγωνιστές της παράστασης χορεύοντας, ζωγραφίζοντας, τραγουδώντας,  προτείνοντας και βρίσκοντας λύση για τη σωτηρία του περιβάλλοντος μέσα από την ανακύκλωση και κυρίως μέσα από τη συνεργασία!

    Με κοστούμια φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα υλικά που οι μικροί θεατές καλούνται να ανακαλύψουν!

    Τενεκεδάκια, μπουκάλια και άλλα… μυστικά συστατικά, γίνονται μουσικά όργανα!
     Διάρκεια παράστασης & εκπαιδευτικού προγράμματος: 2 ώρες

     Όλα τα παιδιά λάμπουν στη σκηνή! 16 χρόνια εμπειρίας στις διαδραστικές – συμμετοχικές παραστάσεις!

     Με ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πριν την εμπειρία της παράστασης
για τη σωστή εμπέδωση του οικολογικού μηνύματος.
Προγραμματισμένη πρεμιέρα: Νοέμβριος 2016    Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων και προγραμματισμό κλεισμένων παραστάσεων (σχολεία, σύλλογοι, ομαδικά εισιτήρια) μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο: 210-8645400ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Δέντρο», του Γιώργου Μανιώτη

 

ΜΟΝΟ ΓΙΑ 8 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ στο Θέατρο «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ» 
(Δευτέρα και Τρίτη 6-7, 13-14, 20-21, 27-28 Μαρτίου, στις 20:30)
Ο Χριστόφορος, νεόπτωχος και νεοάστεγος, προσπαθεί να στολίσει το «Δέντρο» της ζωής του, με φόντο τις γιορτές των Χριστουγέννων, 
στη γωνιά ενός δρόμου. Σύμμαχοί του, τα στολίδια που βρίσκει σε σακούλες σκουπιδιών. Μνήμες και αγαπημένες στιγμές γίνονται εφόδια, μαζί με κάποια άλλα αντικείμενα -διαφορετικά από τα συνηθισμένα- για να στολίσει με αυτά το πανύψηλο δέντρο που ορθώνεται μπροστά του.
Περισσότερα

24/12/2016

Παραμονή Χριστουγέννων με το αριστούργημα «Το αστέρι της ερήμου: Νεφέλη και Ναλιμάρ»!25/12/16 Χριστούγεννα με γιορτή στο Αίθριο!

 

«Όλοι οι δρόμοι, βασιλιά, θάρρος ζητούν και τόλμη… κι εκείνοι των πολέμων κι εκείνος της καρδιάς…»

 

Το παιδικό μιούζικαλ «Αστέρι της Ερήμου – Νεφέλη και Ναλιμάρ» έρχεται στην «Ελεύθερη Έκφραση» την Παραμονή των Χριστουγέννων (Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016), στις 12:00, σε μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη παράσταση γεμάτη εκπλήξεις, υπό την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Περισσότερα

25/12/16 Χριστούγεννα με γιορτή στο Αίθριο!

 

Την ημέρα των Χριστουγέννων (Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016), ακριβώς μετά την παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας», γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα με κεράσματα, τραγούδι και χορό στο Αίθριο του θεάτρου «Ελεύθερη Έκφραση». Ο όμορφος χώρος μας, γίνεται μια αγκαλιά και υποδέχεται τους φίλους του θεάτρου, με κιθάρα και φωνές!

Περισσότερα