ΒΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ


Το Θέατρο «Ελεύθερη ‘Εκφραση» στην προσπάθειά του να στηρίξει τις νέες θεατρικές δυνάμεις, δημιούργησε το «Βήμα Ελεύθερη Έκφραση», έναν διαγωνισμό έκφρασης για νέους συγγραφείς. Το βραβείο του διαγωνισμού είναι το ανέβασμα του πρώτου έργου στο θέατρό μας σε δική μας παραγωγή.

 

Η διαδρομή του "Βήματος Ελεύθερη Έκφραση":


Φεβρουάριος 2010: Προκήρυξη του διαγωνισμού για νέους συγγραφείς στον Τύπο.


Ιούνιος 2010: Ανέβασμα του έργου «Η μελαγχολία του Πιγκουΐνου», της Ασημίνας Ρεβύθη (θέατρο του παραλόγου).


Νοέμβριος 2010: Ανέβασμα του έργου "Άσπρο, μαύρο και λίγο ροζ" της Τζένης Κουμπή (κοινωνικό).

Η συγγραφέας περιγράφει με ζωντάνια το πέρασμα μιας παρέας παιδιών από την εφηβεία στην ενηλικίωση μέσα από τις διαπροσωπικές τους φιλικές σχέσεις αλλά και το διαφορετικό περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουν. Το παρεάκι, με στέκι την πλατεία της γειτονιάς και με συμμάχους το χιούμορ και την παιδικότητά, αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της καθημερινότητάς του όπως μόνο οι φίλοι ξέρουν.

 

Συντελεστές:

Συγγραφέας: Τζένη Κουμπή, σκηνοθεσία: Γιάννης Τσιώμου, σκηνικά – κοστούμια: Λάζαρος Κυριακίδης, μουσική επιμέλεια: Κοσμάς Χειράκης, φωτισμοί-ήχος: Αντώνης Παναγιωτόπουλος, Παναγιώτης Κουκουρουβλής, Λευτέρης Πρωτονοτάριος, φροντιστής σκηνής: Κυριάκος Σεραφειμίδης, παραγωγή: Μαίρη Ιγγλέση.

 

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος, Μαρία Μπακέα, Αλέξανδρος Μητρόπουλος, Αλεξάνδρα Χειμώνα, Κοσμάς Χειράκης, Τζένη Οικονόμου.

 

Έναρξη – Πρεμιέρα:  Δευτέρα, 1η Νοεμβρίου 2010 στις 21:00.

 

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 (εισιτήριο 13€, φοιτητικό: 10€,  άνεργοι: 8€ (με επίδειξη κάρτας ανεργίας).

 

Η χρονική διάρκεια του έργου είναι 1 ώρα και 30 λεπτά ενώ η παράσταση θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

 

Επόμενοι σταθμοί απ' το "Βήμα Ελεύθερη Έκφραση" είναι τα έργα «Καλό Σαββατοκύριακο», του Θανάση Λιούνη  και  «Αγκάθια», της Αμαλίας Λαλαζήση.

 

Τον μήνα Μάιο και μέχρι τον Ιούνιο θα ανεβεί το νέο βραβευμένο έργο πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα μετά από τη σχετική προκήρυξη του 2ου κύκλου του διαγωνισμού, που θα δοθεί στον Τύπο. 

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάρτυ στο θέατρο! Γίνεται; Γίνεται!

Ονειρεύεστε το καλύτερο παιδικό πάρτυ; Ελάτε μαζί μας για ένα διαφορετικό παιδικό πάρτυ, με τη σιγουριά της βραβευμένης Πρότυπης Παιδικής Διαδραστικής Σκηνής του θεάτρου «Ελεύθερη Έκφραση» (Πανευρωπαϊκό Βραβείο Καινοτομίας – Βρυξέλλες 2015)

 


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8645400 για να διοργανώσουμε μαζί, την πιο όμορφη γιορτή!
Όλα τα πάρτυ μας, πραγματοποιούνται μαζί με τις παιδικές μας παραστάσεις (επιλογή από 6 θεατρικά, διαδραστικά έργα, όπου όλα τα παιδιά πρωταγωνιστούν μαζί με τους ηθοποιούς!), με πολλά κεράσματα και γλυκές εκπλήξεις!

 

Περισσότερα