«Από πού παν στο Σκουπιδο…Πρασινιστάν;», της Ειρήνης Φιλίππου Κουτσαύτη

Η μεγάλη επιτυχία επιστρέφει!


Μια παράσταση για την ανακύκλωση, το περιβάλλον, τον κόσμο μας, το σπίτι μας!


Ιδανική παράσταση για τις μικρές τάξεις του Δημοτικού Σχολείου

 

Περισσότερα

«Από πού παν στο Σκουπιδο…Πρασινιστάν;»

(2009-2012)

Το Θέατρο Ελεύθερη Έκφραση κινείται στο χώρο του εκπαιδευτικού θεάτρου από το 2001 με ειδικούς εκπαιδευτικούς συμβούλους για την παιδική αλλά και την κεντρική σκηνή του, κάνοντας μια διαφορετική πρόταση στο χώρο του θεάματος, το «Διαδραστικό - Συμμετοχικό Θέατρο».

 

 

 

Περισσότερα

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ:

 

«Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ» ΤΟΥ CHARLES PERRAULT

3η χρονιά επιτυχίας!!!


Τι κι αν η Αθήνα δεν έχει πια κεραμίδια; Ευτυχώς έχει γάτους! Κι όχι μόνο… Έχει καλύτερο! Τον Παπουτσωμένο Γάτο!!! Με ένα ζευγάρι μπότες και ένα σακούλι, ο πιο επινοητικός και πολυμήχανος γάτος όλων των παραμυθιών,  επιστρέφει για 3η χρονιά για να καταπλήξει και να ξεσηκώσει τους μικρούς του φίλους! 

 

Περισσότερα

 

Ο Αττικούλης, η Αχδενπροσεξούλα και ο μαγικός καθρέφτης

 

της Ειρήνης Φ. Κουτσαύτη

 

Από το 2006  με τη στήριξη της Αττικής Οδού και των Αττικών Διαδρομών ασχολούμαστε με την κυκλοφοριακή αγωγή. Ηδη πάνω από 35.000 παιδιά έχουν πρωταγωνιστήσει στις περιπέτειες του «Αττικούλη και της Αχδενπροσεξούλας» και έχουν φωνάξει το μήνυμα «ΣΤΟΠ στα τροχαία ατυχήματα». Ο Αττικούλης, η Αχδενπροσεξούλα και ο μαγικός καθρέφτης της Ειρήνης Φ. Κουτσαύτη είναι το νέο μας διαδραστικό παραμύθι με τη συμμετοχή παιδιών από 3 έως 12 ετών αλλά και γονιών που ζουν μαζί τους (και μαζί μας) αυτή την εμπειρία.

 

Οι παραστάσεις του Αττικούλη γίνονται στο χώρο του Θεάτρου μας τα Σαββατοκύριακα του Ιουνίου (2-3/6, 9-10/6, 17-16/6, 23-24/6 και 30/6-1/7) στις 12:00 το μεσημέρι.

Στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας της Αττικής Οδού, των Αττικών Διαδρομών και του Θεάτρου Ελεύθερη Έκφραση να συμβάλλουν στην εκπαίδευση των παιδιών του Δημοτικού σε θέματα οδικής ασφάλειας, οι παραστάσεις έχουν ελεύθερη είσοδο ενώ προσφέρονται στα παιδιά δωρεάν εκπαιδευτικά φυλλάδια γεμάτα με παιχνίδια και προτάσεις για δημιουργική απασχόληση στο σπίτι.

 

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 2106682222

http://www.aodos.gr/services.asp?catid=20214&subid=2&pubid=15335498 

Περισσότερα
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάρτυ στο θέατρο! Γίνεται; Γίνεται!

Ονειρεύεστε το καλύτερο παιδικό πάρτυ; Ελάτε μαζί μας για ένα διαφορετικό παιδικό πάρτυ, με τη σιγουριά της βραβευμένης Πρότυπης Παιδικής Διαδραστικής Σκηνής του θεάτρου «Ελεύθερη Έκφραση» (Πανευρωπαϊκό Βραβείο Καινοτομίας – Βρυξέλλες 2015)

 


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8645400 για να διοργανώσουμε μαζί, την πιο όμορφη γιορτή!
Όλα τα πάρτυ μας, πραγματοποιούνται μαζί με τις παιδικές μας παραστάσεις (επιλογή από 6 θεατρικά, διαδραστικά έργα, όπου όλα τα παιδιά πρωταγωνιστούν μαζί με τους ηθοποιούς!), με πολλά κεράσματα και γλυκές εκπλήξεις!

 

Περισσότερα